Børnehaven Humlebo

Husets opdeling


Vores hus er opdelt i 3 stuer:


Bi stuen, som er stuen, hvor de 3 årige går, og her man afleverer om morgen. 


Brumbasse stuen, hvor de 4 årige går.


Hvepsene, hvor de 5 årige også kaldet førskolegruppen går. 


Vi er, som personale, opdelt således at Sprogansvarlig pædagog Mette er på bi stuen, pædagog Camilla er på brumbasse stuen og pædagog Anja er på hvepsestuen. 


Medhjælper Dorthe og Susanne er både på bi stuen og brumbasse stuen. De skiftes til at rykke med en årgang ind til brumbasserne, så børnene altid har en tryghedsperson i deres nye miljø. Dog tager vi os den frihed at flytte personalet rundt, så vi normeringsmæssigt passer til børnegruppens størrelse og vi er nok voksne de steder, der er brug for det. 


Leder Marianne er tilknyttet til alle stuerne, dog er hun mest på tur med hvepsene og brumbasserne.


Når I aflevere om morgen siger i godmorgen til personalet på bi stuen indtil kl 8.00. hvor vi deler os. Når jeres børn bliver hentet siger man farvel til en voksen inden man går. se her


Vores puderum er beregnet til maks 6 børn adgangen, så der aftales altid med en voksen, inden man går derind, da der kan være lavet aftaler med andre børn, der venter. 


Vores vinkerum bliver flittigt brugt og her må forældrene gerne svine på ruden, ved at lave tegninger til børnene. En god aflevering er vigtig for børnene, så husk altid at aftale, hvordan I skal sige farvel til hinanden, så I alle starter med en god dag. fortæl barnet tydeligt i går, at i vinker ved vinduet eller på stuen, at i køre fordi så de kan vinke to gange osv.


De voksne hjælper gerne, hvis behovet er der, vi er altid klar til at give en hjælpene hånd, dog starter vores aktiviteter, møder m.m. op kl 9.00, så vi anbefaler I senest er i institutionen inden kl. 9.00, hvis I gerne vil aflevere senere, så ring på forhånd og aftal med personalet, da vi kan være ude af huset alle sammen og så er døren låst.